13 May, 2016

Shared Recipe [N°1]: Camembert Millefeuille Cabbage

カマンベールミルフィーユキャベツ ■材料 ・キャベツ 5枚 ・カマンベールチーズ 1個 《A》 ・合挽き肉 300g ・玉ねぎ(みじん切り) 1/2個 ・コーン 80g ・パン粉 1カップ ・卵 1個 ・塩・胡椒 少々 《B》 ・トマトソース 1/2缶(200g) ・ウスターソース 大さじ1 ・ケチャップ 大さじ2 ■手順 1. キャベツはラップをかけて、電子レンジ600w5分加熱する。粗熱が取れたら、芯をそぎ落としておく。 2. 《A》の材料を全て合わせ、粘りが出るまでよく混ぜる。 3. ボウルの内側に大きめに切ったラップを貼る。そこにキャベツの葉を1枚敷き、②の1/4を入れて平らにならしたら、キャベツの葉を重ねて覆う。その上にカマンベールチーズを中央にのせ、②の1/4を周りに詰めたら、キャベツで覆う。その上に②の1/4を入れて、またキャベツで覆う。最後も残りの②を入れ、キャベツを乗せたらしっかりと押して蓋をし、ボウルに貼って余ったラップで閉じる。 4. 電子レンジ600w10分加熱後、ラップごと取り出し、ひっくり返してお皿に乗せる。余った汁は《B》に加える。 5. 《B》の材料を耐熱ボウルに入れ混ぜたら、600wで1分半加熱する。 6. ④を食べやすい大きさに切り出し、⑤のソースをかける。 facebookも公開中!Tastemade japanで検索してくださいね。 #カマンベールチーズ #ミルフィーユ #キャベツ #肉 #cheese #cabbage #food #delish #食卓 #おうちご飯 #おうちごはん #instafood #instacook #yummyfood #nomnomnom #homemadefood #晩ごはん #夜ごはん #夕食 #おうちカフェ #グルメ

A video posted by Tastemade japan (@tastemade_japan) on

(my translation is just rough)
Camembert millefeuille cabbage ■ 5 sheet materials, cabbage, Camembert cheese one "A" · If minced meat 300g · onion (chopped) ½ cone 80g · bread crumbs 1 cup 1 egg, salt and pepper a little "B" · tomato sauce 1/2 cans (200g) · Worcestershire sauce 1 tablespoon ketchup tablespoon 2 ■ procedure

1. cabbage over a lap, heating microwave 600w5 minutes. Once the rough heat is taken, keep stripped-down core.

2. Align all the material of "A", mix well until the stickiness comes out.

3. put a wrap cut into large on the inside of the bowl. There laid one leaves of cabbage, if you become flat and put a quarter of ②, covering overlapping leaves of cabbage. Place the Camembert cheese in the center on it, if packed in around a quarter of ②, covered with cabbage. Put 1/4 of the ② on it, also covered with a cabbage. Finally also put the rest of ②, the lid firmly press Once you put the cabbage, it closed with a lap remaining stuck in a bowl.

4. After microwave 600w10 minutes heating, take out every lap, put on upside down in the dish. Extra juice is added to the "B".

5. When the material of the "B" mix placed in a heat-resistant bowl, is heated for 1 minute and a half in the 600w.

6. cut into a bite-size ④, put a source of ⑤.

No comments:

Post a Comment

Say your says here...